Категория: Скрити и мини камери

Как да си направим скрита камера

На всеки се налага понякога да направи видео запис, но без знанието на околните. В този случай е необходима скрита камера. Скритите камера на пазара са доста разнообразни като решения, като се започне от камери скрити в часовници, химикалки, очила и се стигне до датчици за пожароизвестяване и охрана … а дори и в какви ли не други предмети.

Скрито видеонаблюдение може да се реализира по много начини, като за целта са нужни няколко основни неща който са:  камера позволяваща запис, устройство върху което да се записва и кутия която да скрие и замаскира тези две устройство (или поне само камерата).  По долу ще видите една интересна идея за лесен и бърз начин да се направи скрита камера с която да запишете някого.

Още »

Спортна Камера VU-115

Спортна Камера VU-115

Спортна кламера VU-115 е най-популярния спортен комплект от последните разработки в сферата на мини видеорекордерите, мини камерите и видеонаблюдението, който беше представен преди няколко месеца, а от две седмици вече и ние от www.videonabliudenie.eu му тестваме почти неограничените възможности за използване в сферата на видеонаблюдението.

Това в момента е най-малката камера за екстремни спортове в целият свят!

Спортна камера VU-115 - Камера подходяща за екстремни спортове и монтаж на всевъзможни места като автомобили, планиснки бегачи, кросови мотори, off-road джипове, състезателни автомобили и т.н.

Спортна камера VU-115 – Камера подходяща за екстремни спортове и монтаж на всевъзможни места като автомобили, планиснки бегачи, кросови мотори, off-road джипове, състезателни автомобили и т.н.

Още »

Ръководство за проектиране и изграждане на система за видеонаблюдение

Представяме на посетителите на Видеонаблюдение.eu един кратък наръчник за реализирането на изгодна и качествена система за видеонаблюдение която да използвате във Вашия бизнес, дом, магазин, ресторант или където на ви е нужно видеонаблюдение. Това ръководство съдържа информация която ще Ви помогне при проектирането на вашата система за видеонаблюдение, при избирането на продуктите и компонентите за видеонаблюдение който най-добре отговарят на Вашите изисквания за система за видеонаблюдение. Още »

Скрита камера и видеорекордер вградени във вратовръзка.Вратовръзка камера.

Представяме на нашите читатели и на всички фенове на Джеймс Бонд едно забавно шпионско средство за видеонаблюдение –  вратовръзка с вградена скрита камера и записващо устройство ( видеорекордер ).

Шпионската камера записва на вградена флаш памет и работи на батерии

Шпионската камера записва на вградена флаш памет и работи на батерии

Още »

Нужда от Безжична шпионска камера

Това е много жалко, че в това време има толкова много престъпления.  Посегателствата върху имущество стават все по-високи, а ако притежавате бизнес е много вероятно в някой момент да се окажете потърпевш от престъпни действия, ако не сте били вече.  Много от домашните и бизнес собственици са избрали да инсталират системи за видеонаблюдение и охрана, като например безжични скрити камери и датчици за движение да запазят семейството си и стоките защитени. Още »

Шпионска камера за видеонаблюдение и запис скрита в шапка

Случвало ли ви се е да искате да заснемете нещо, но ситуацията да не позволява да имате камера в ръцете си или да ви набият, ако видят камерата? Ако отговорите с не, няма нужда четете нататък, но ако отговорът е да – ето вашето решение. Това е бейзболна шапка със скрита CCD камера и микрофон в нея. Имате видеорекордер с 2,4 TFT екранче, където можете да наблюдавате и да записвате образа получен от скритата камера. Батерията вградена в шапката позволява един час запис. Записва се върху SD карта, като на 1 GB се записва 65 минути. Може да се включи на 5 волта, ако батерията свърши. Ето ги режимите на запис:  Auto/Manual/ Motion detection/Scheduled.


Warning: include_once(/home/kassaba2/public_html/videonabliudenie-blog/stopexit/lib/ClientController.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/kassaba2/public_html/videonabliudenie-blog/wp-content/themes/BlueElements/footer.php on line 36

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/kassaba2/public_html/videonabliudenie-blog/stopexit/lib/ClientController.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php52/pear') in /home/kassaba2/public_html/videonabliudenie-blog/wp-content/themes/BlueElements/footer.php on line 36

Fatal error: Class 'StopexitClientController' not found in /home/kassaba2/public_html/videonabliudenie-blog/wp-content/themes/BlueElements/footer.php on line 38