Политика за коментари

Политика за коментари
5 (100%) 2 votes

Ако желаете  Вашите коментари да бъдат одобрени следвайте долните правила

1. Не се допускат коментари с анкор текст вместо име.  – За тези които не разбират за какво става въпрос : Въведете Вашето име или произволян прякор, а не ключови думи описващи Вашата дейност като: ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ, СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ, ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ или нещо друго.

2. Коментарите да са на кирилица.

3. Ще бъдат одобрявани само смислени коментари. – Коментари от типа „Браво колеги много добре“ с линк към Вашият сайт с единствена цел SEO оптимизация ще бъдат премахвани.

4. Никакви обиди, расизми, омрази или нападки  и всякакви други подобни неща не се допускат.

5. Коментари критикуващи блога и с противоположно мнение ще бъдат одобрявани. Мнението на повечето от нас е, че в спора се ражда истината и че от всеки може да се научи нещо.

6. Линкът към Вашият уебсайт ще бъде dofollow, но не прекалявайте ако не искате коментарите Ви да бъдат отхвърлени.

7. За всеки добавил над 10 смислени коментара или предоставил полезна за публикуване информация ще поставим dofollow sitewidth link в секция колеги и партньори.

Коментарите се одобряват независимо от няколко човека и вероятноста да прескочите „ПОЛИТИКАТА ЗА КОМЕНТАРИ“ напрактика е невъзможно.

Преди да публикувате коментар по дадена тема не забравяйте, че основната идея на БЛОГА за ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ е да се помага на хората, в група която попадате и Вие.


Warning: include_once(/home/kassaba2/public_html/videonabliudenie-blog/stopexit/lib/ClientController.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/kassaba2/public_html/videonabliudenie-blog/wp-content/themes/BlueElements/footer.php on line 36

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/kassaba2/public_html/videonabliudenie-blog/stopexit/lib/ClientController.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php52/pear') in /home/kassaba2/public_html/videonabliudenie-blog/wp-content/themes/BlueElements/footer.php on line 36

Fatal error: Class 'StopexitClientController' not found in /home/kassaba2/public_html/videonabliudenie-blog/wp-content/themes/BlueElements/footer.php on line 38