За Нас

За Нас
5 (100%) 7 votes

Здравейте и добре дошли в блога за видеонаблюдение  – blog.videonabliudenie.eu

Днес ние стартираме новият ни проект наричащ се ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ЕУ като в този блог ще отразяваме промените свързани с него и перипетите през които сме преминали при създаването му.

Тук ще можете да коментирате съдържанието и изразявате мнението си за сайта http://videonabliudenie.eu.

Ние от Видеонаблюдение.eu ще се стремим да Ви даваме винаги най-актуалната информация свързана с проектирането и изграждането на системите за видеонаблюдение, ще ви информираме за новите технологии прилагани  при изграждане на системите за видеонаблюдение, както и за най-новите продукти на пазара.Ще предоставим и не малко инструкции и съвети, които биха помогнали при избора на технически средства и разрешаването на проблеми.

Публикуването на блог свързан със ситемите за видеонаблюдение, бе продиктувано от идеята за създаване на независим електронен консултант по въпросите на видеонаблюдението касаещи не само потребителите възнамеряващи да внедрят ситема за видеонаблюдение в свойте офиси, домове, хотели търговски обекти, предприятия, ресторанти и заведения, но и професионалистите и специалистите работещи в тази област.

През последните години системите за видеонаблюдение набират все по-голяма популярност, като ние от ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ.ЕУ считаме, че наличната по темата информация е недостатъчна, както за обикновените потребители така и за специалистите опериращи в тази област.

Ще бъдем благодарни на всеки, който остави коментар за блога (дори и негативен)   и всеки предоставил полезна инфромация която да публикуваме. Това ще ни помогне по-лесно да реализираме идеята си и да превърнем blog.videonabliudenie.eu в едно наистина полезно място свързано със системите за видеонаблюдение.


Warning: include_once(/home/kassaba2/public_html/videonabliudenie-blog/stopexit/lib/ClientController.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/kassaba2/public_html/videonabliudenie-blog/wp-content/themes/BlueElements/footer.php on line 36

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/kassaba2/public_html/videonabliudenie-blog/stopexit/lib/ClientController.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php52/pear') in /home/kassaba2/public_html/videonabliudenie-blog/wp-content/themes/BlueElements/footer.php on line 36

Fatal error: Class 'StopexitClientController' not found in /home/kassaba2/public_html/videonabliudenie-blog/wp-content/themes/BlueElements/footer.php on line 38